Un tramvai cu o vechime de câteva zeci de ani a deraiat la Galaţi. Şoferii au fost nevoiţi să circule pe contrasens pentru a ajunge la destinaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ComunitateaPentruGalati
Foto: ComunitateaPentruGalati

Tramvaiul deraiat s-a oprit la mică distanţă de câteva maşini parcate în apropiere, punând în pericol siguranţa circulaţiei şi blocând unul dintre sensurile de mers. Călătorii au trecut prin mari emoţii după ce mijlocul de transport în comun a pătruns pe carosabil.

Călătorii care circulau cu un tramvai aparţinând Transurb, societatea publică de transport local, au trecut prin mari emoţii astăzi, 26 aprilie. În cartierul Micro 39 A din Galaţi, la doar câteva zeci de metri de staţie, mijlocul de transport în comun a deraiat şi s-a oprit la mică distanţă de mai multe maşini parcate în zonă.

Din fericire, nicio maşină nu circula în acel moment prin zonă, altfel exista riscul ca aceasta să fie lovită în plin de tramvaiul deraiat. 

Mijlocul de transport în comun are o vechime de câteva zeci de ani şi ar fi trebuit casat, dar pentru că în ultimii ani parcul auto şi cel de tramvaie al Transurb nu a fost înnoit, şoferii şi vatmanii circulă cu aceste veritabile relicve, punând în pericol siguranţa călătorilor şi a celorlalţi participanţi la trafic.Am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii Transurb pentru a-şi exprima punctul de vedere în legătură cu incidentul rutier în care a fost implicat un tramvai al societăţii, dar aceştia nu au putut fi contactaţi. Mai mulţi angajaţi de la societatea de transport public local încearcă în momentul de faţă să repună pe linie tramvaiul, circulaţia în zonă desfăşurându-se doar pe un singur sens de circulaţie.

tramvai deraiat Galati 2
tramvai deraiat Galati 3
GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite