VIDEO Noi descinderi la traficanţii de ţigări şi de pocnitori ilegale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Domiciliile a doi gălăţeni au fost ieri vizitate de poliţiştii de la Arme din cadrul IPJ. Oamenii legii au ridicat o cantitate însemnată de materiale pirotehnice precum şi câteva sute de ţigări aduse ilegal din Republica Moldova.

În baza unor informaţii care indicau faptul că doi gălăţeni deţineau în locuinţă materiale pirotehncice şi ţigări de contrabandă, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Galaţi, au descins la locuinţele lui Niculaie D., de 62 ani, şi Doru D., de 31 ani.

În urma percheziţiilor efectuate cu sprijinul luptătorilor DPIR, poliţiştii au descoperit în locuinţa lui Niculaie D. 50 pocnitori, 269 rachete, 1.200 artificii, 50 vulcani şi 144 fântâni conice, toate fiind materiale pirotehnice pe care bărbatul le deţinea ilegal. Gălăţeanul este acum cercetat penal pentru deţinere şi orice altă operaţiune cu materiale explozive, efectuate fără drept.

Click aici pentru a vedea imagini de la cele două descinderi!

În ce priveşte verificările făcute la domiciliul lui Doru D., acestea au scos la iveală 600 de pachete de ţigări cu timbre de Republica Moldova, pentru care acesta nu a putut prezenta acte de provenienţă.

În consecinţă, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă, iar toată marfa i-a fost confiscată.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite