VIDEO La Galaţi se fură şi pubelele cu material antiderapant. ”Am luat-o ca să fac şi eu un ban”. Suma derizorie obţinută de hoţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a furat pubela de la un punct de colectare a gunoiului Foto: captură video Poliţia Locală Galaţi
Bărbatul a furat pubela de la un punct de colectare a gunoiului Foto: captură video Poliţia Locală Galaţi

Poliţiştii l-au identificat pe un bărbat de 32 de ani care a vândut o pubelă pe care o furase de la un punct de colectare a deşeurilor menajere, după ce în prealabil o golise de materialul antideparant.

În timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza Secţiei nr. 3, poliţiştii locali l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, S.I.G., din Galaţi, care a sustras o pubelă ce conţinea material antiderapant (sare), de la punctul de colectare a deşeurilor menajere, situat în spatele halelor din Piaţa Micro 17, pubelă pe care a vândut-o pentru suma de 20 de lei.

”În acest caz, poliţiştii locali au întocmit actele procedurale, care au fost predate împreună cu persoana în cauză şi obiectul corp delict, Secţiei nr. 3 Poliţie Naţională, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Poliţiştii locali din Galaţi vor acţiona în continuare pentru preîntâmpinarea unor astfel de evenimente, oamenii legii având în atenţie şi TVM -urile, noile mijloace de transport, mobilierul urban şi zonele reabilitate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite