VIDEO Incendiu într-un apartament din Galați. Proprietarul a suferit un atac de panică

0
Publicat:

Un incendiu a izbucnit vineri, 7 octombrie, într-un apartament din orașul Galați. Proprietarul, un bărbat de 72 de ani, se afla în interior și a reușit să iasă din casă fără ajutorul pompierilor.

Incendiu într-un apartament din Galați FOTO: ISU Galați
Incendiu într-un apartament din Galați FOTO: ISU Galați

Potrivit reprezentanților ISU, flăcările au izbucnit într-un apartament situat la primul etaj al unui bloc cu patru etaje.  La fața locului, au acționat trei autospeciale de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD.

Un bărbat de 72 de ani, aflat în interior, a reușit să se salveze. El a suferit un atac de panică, dar a refuzat să fie transportat la spital.

Pompierii au intrat în apartament și au reușit să localizeze flăcările înainte ca incendiul să se extindă în bloc. Nu a fost nevoie de evacuarea vecinilor, au transmis pompierii.

Pagubele sunt în special în interiorul apartamentului, fiind afectată sufrageria. Cauza incendiului este o lumânare aprinsă lăsată de proprietar într-o cameră a apartamentului.

„Au ars elemente de mobilier din sufrageria locuinței si textile. Proprietarul în vârstă de 72 de ani s-a autoevacuat, a suferit un atac de panică, dar refuză transportul la spital. Cauza probabilă a incendiului este lumânare amplasată în apropierea elementelor combustibile din cameră”, a anunțat ISU Galați.

Incendiu la Spitalul de Copii 

Un incendiu a izbucnit joi, 6 octombrie, la Spitalul de Copii din Galați. Pacienții din mai multe saloane au fost evacuați. Fumul gros a fost ieșit din bucătăria unității medicale. 

Potrivit ISU Galați, incidentul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112. Apelantul a spus că fumul a fost văzut ieșind din bucătăria Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan" Galați. 

La fața Spitalul de Copii Galați s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, o echipă de la descarcerare, o autoscară, echipajul SMURD tip C și echipajul SMURD tip B  de la Detașamentul de Pompieri Galați.

 „A ars un corp de iluminat si s-au autoevacuat 85 de persoane din care: 41 copii, 33 părinți, opt asistente medicale, o îngrijitoare, două infirmiere”, a transmis ISU Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite