VIDEO Gest de omenie din partea unui vânzător sărac lipit. A dus la Poliţie o mapă plină cu documente, dar şi aproape 1.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un gălăţean de 57 de ani, care vinde mături în Piaţa Centrală din Galaţi, a predat Poliţiei Locale o mapă cu acte şi bani, pe care o pensionară le pierduse. Bărbatul nu s-a gândit niciun moment să-şi însuşească banii.

La sediul unde funcţionează secţiile de Poliţie Locală 1 şi 5 (strada Traian, nr. 63), s-a prezentat zilele trecute Biru Petru, un gălîţean în vârstă de 57 ani. Persoana în cauză, vânzător în Piaţa Centrală, a găsit o mapă cu mai multe bunuri, respectiv documente, precum şi suma de 934 lei.

La scurt timp după preluarea actelor, poliţiştii locali au contactat-o şi pe posesoarea documentelor, în persoana Ecaterinei Radu, în vârstă de 77 ani. Aceasta şi-a recuperat bunurile pierdute şi suma de bani.

Biru Petru le-a spus poliţiştilor locali că nu s-a gândit nici o clipă să îşi însuşească banii găsiţi, chiar dacă situaţia lui materială nu este una foarte bună, iar Ecaterina Radu i-a mulţumit pentru ajutorul dat.

Pentru gestul de omenie de care a dat dovadă, echipa Poliţiei Locale Galaţi i-a pregătit lui Biru Petru câteva daruri, cadouri pe care acesta le va primi în cadrul evenimentului care va avea loc astăzi (19 decembrie), cu începere de la ora 15,30, la Casa de Cultură a Sindicatelor (sala cinema).

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite