VIDEO Drama sfâşietoare a fetiţei care a fost bătută, dezbrăcată şi aruncată în curte să moară de frig. „Nu vreau cu mama!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia de 43 de ani care şi-a bătut şi dat afară din casă fiica de 7 ani Foto: captură video Alex Beny
Femeia de 43 de ani care şi-a bătut şi dat afară din casă fiica de 7 ani Foto: captură video Alex Beny

Un localnic dintr-o comună din Galaţi a salvat o copilă din mâinile mamei sale care era băută şi o bătuse, dând-o apoi afară din casă, fără să ţină cont că era extrem de frig. Fetiţa ţipă şi refuză să se mai întoarcă la cea care i-a dat viaţă pentru a nu trece din nou prin acelaşi calvar.

UPDATE Ora 16,15

Fetiţa de 7 ani a fost preluată de reprezentanţji Direcţiei Generale pentru Protecţia Drepturilor Copilului din Galaţi, care au evaluat-o medical şi psihologic. 

Ştirea iniţială

O dramă greu de reprodus în cuvinte s-a consumat pe 10 ianuarie în satul Poşta, ce aparţine de comuna gălăţeană Gohor. Un bărbat a mers la casa vecinilor săi în toiul nopţii, alarmat de ţipetele îngrozitoare care se auzeau de acolo.

Acesta a fost întâmpinat la poartă de vecinul său care era beat, iar acesta i-a permis să intre în curte, moment în care bărbatul a constatat cu groază că fetiţa de şapte ani a familiei fusese bătută şi dată afară din casă, deşi era îmbrăcată sumar, iar afară era extrem de frig.

”Ţi ţi se pare normal ce se întâmplă la tine? Cum, frate, să baţi o copilă aşa mică? Stau afară şi aud cum o baţi. Nu poţi să baţi o copilă de câţiva ani în halul ăsta. Şi eu am copil”, spune revoltat cel care filmează, care constată apoi că şi mama fetiţei era beată.

”Eşti beată ţeapănă. Ţi se pare normal? Îţi baţi copila ta, eu aud de acasă cum o baţi. Ţi se pare ceva normal?”,  este replica bărbatului după ce dă ochii cu mama fetiţei de şapte ani care abia se mai ţine pe picioare de beată ce este.

Cel care filmează încearcă să o salveze pe micuţă şi o întreabă dacă vrea să doarmă cu fata lui până dimineaţă pentru ca părinţii săi să îşi revină din beţie, dar mama acesteia se opune într-o primă fază, chiar dacă o dăduse afară din casă să moară de frig.

Urmează o scenă sfâşietoare, cu un puternic impact emoţional. Mama fetiţei încearcă să o ia din mâinile vecinului său, iar copila începe să plângă şi strigă: 

Nu vreau cu mama, nu vreau cu mama!

Bărbatul care a filmat a anunţat Poliţia şi Protecţia Copilului prin 112, iar micuţa  a fost preluată de autorităţi.

”Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci au fost sesizaţi, prin 112, de un bărbat din comuna Gohor, satul Poşta, cu privire la faptul că o femeie din aceeaşi localitate şi-a agresat fiica, o minoră de 7 ani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că femeia respectivă se afla sub influenţa alcoolului, minora fiind găsită în curtea imobilului. În prezenţa asistentului social din cadrul primăriei Gohor, minora a fost condusă şi internată într-un centru de primire minori. În acest caz se efectuează cercetări pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului”, ne-a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite