UPDATE/Vezi unde sunt probleme cauzate de zăpadă pe şoselele din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşit de lună februarie iarna s-a întors. Zăpada căzută în ultimile 24 de ore a creat mari prbleme pe şoselele din Galaţi.

Cea mai gravă situaţie se înregistrează în nordul judeţului unde viscolul a format suluri de zăpadă. Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să nu plece la drum fără a avea maşinile echipate. La ora 10.00 niciun drum judeţean nu era blocat. Chiar dacă erau ninsori puternice în zona de nord a judeţului, niciun drum nu era blocat.

„Avem toate utilajele pe teren. Nu sunt probleme. Nu sunt drumuri blocate. Toate drumurile sunt deschise circulaţiei şi nu sunt blocaje. Sigur se circulă în condiţii de iarnă, dar nu sunt alte dificultăţi. Acum ninge mai puternic în zona municipiului Tecuci, în comunele Nicireşti, Ghidigeni şi Buciumeni", ne-a declarat Luciano Tudor, director de la societatea Drumuri şi Poduri Galaţi

Astăzi, pe drumurile judeţene acţionează şase gredere semipurtate, două autogredere, o wolă şi cinci camioane pentru împrăştierea materialului antiderapant. Drumarii gălăţeni acţionează pe toată reţeaua de drumuri judeţene pentru a îndepărta zăpada depusă pe drumuri şi pentru împrăştierea materialului antiderapant.

În cursul zilei de ieri, au fost scoase pe drumurile judeţene trei gredere semipurtate, iar şase camioane au împrăştiat material antiderapant pe DJ 251 - Galaţi - Tecuci, DJ 242 - Floteşti - Tg. Bujor - Vârlezi, DJ 242 B - Tg. Bujor - Bereşti, DJ 251 A, DJ 251 B, DJ 251 C, DJ 254 şi DJ 252 - Movileni - Buciumeni - Nicoreşti.

În continuare, pe toate drumurile din judeţul Galaţi se circulă în condiţii de iarnă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite