UPDATE/O familie a fost distrusă într-o fracţiune de secundă de un şofer ucigaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi soţi din Tuluceşti au fost accidentaţi mortal în timp ce se întorceau acasă de la rude. Cadavrele au fost descoperite de nişte săteni, în bălăriile de pe marginea drumului, la mai bine de şase ore de la producerea accidentului.

Un adolescent de 16 ani a rămas într-o fracţiune de secundă fără ambii părinţi, după ce un şofer inconştient i-a lovit cu maşina şi i-a lăsat să zacă pe marginea drumului, fără a se obosi măcar să sune la Ambulanţă.

CITEŞTE ŞI

Moarte pe DN26. Un şofer a ucis doi oameni, apoi a încercat să ascundă cadavrele şi a fugit de la faţa locului

Doi soţi, care se întorceau acasă, după ce fuseseră în vizită la nişte rude au fost accidentaţi şi aruncaţi într-un şanţ de pe marginea DN 26, în localitatea Tuluceşti.

Deşi iniţial a existat suspiciunea că cele două corpuri neînsufleţite au fost aduse dintr-o altă localitate şi au fost aruncate de şoferul ucigaş pe marginea drumului , în cele din urmă s-a concluzionat că accidentul s-a produs în imediata apropiere.

„Din primele cercetări s-a constatat că evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 24.00, iar cadavrele celor doi soţi au fost descoperite şase ore mai târziu", a declarat comisar Viorel Cojocaru, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

Sterică Căluianu, în vârstă de 45 ani şi soţia sa, Cornelia Căluianu, în vârstă de 37 ani fuseseră în vizită la cumetrii lor, şi se întorceau pe jos acasă, în satul Tătarca.

Chiar la ieşirea din localitatea din Tuluceşti au fost spulberaţi de o maşină şi au fost aruncaţi într-un şant aflat pe marginea drumului naţional.
În urma lor, un băiat de 16 ani a rămas orfan de ambii părinţi. Culmea este că fiul celor doi a avut o presimţire şi, chiar în momentul producerii accidentului i-a trimis un SMS tatălui său, în care îi amintea că a doua zi ar fi trebuit să ajungă la muncă. Din păcate, Sterică Căluianu, care lucra ca şofer de TIR, nu a mai apucat să se suie la volan.

„Unde au plecat copilaşii mei. A rămas băiatul lor fără mamă şi fără tată. Ce mă fac eu acum?Veniţi la mama înapoi. Sterică vino acasă şi du-te la serviciu. Puii mamei veniţi înapoi", spunea mama lui Sterică, sfâşiată de durere.

Una dintre surorile bărbatului, a povestit pe larg cum au aflat despre cumplita întâmplare.

„Au fost aseară la nişte rude şi au venit pe jos spre casă. Am văzut că numai vin acasă dar am crezut că au rămas la fnii lor. Nu ştiam ce se întâmplă. Mama a bănuit că s-a întâmplat ceva, dar nu am crezut aşa ceva. I-a găsit un vecin acolo în şant, pe la 6 dimineaţa, unul peste altul şi a crezut prima dată că sunt beţi. S-a uitat mai atent şi a văzut că sunt ei. A plecat imediat şi a anunţat alţi vecini", au spus Daniela Marchidan.

Poliţiştii încă îl caută pe soferul ucigaş.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite