UPDATE VIDEO Cinci dintre taximetriştii care au bătut cu sălbăticie un tânăr au fost identificaţi. Agresorii sunt cercetaţi în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani a fost lovit cu pumnii şi picioarele timp de câteva minute de către un grup de taximetrişti chiar în seara în care îşi serba ziua de naştere.

Reacţia preşedintelui COTAR la imaginile violente cu taximetriştii care snopesc în bătaie un tânăr

UPDATE ORA 23,15

După vizionarea imaginilor video, oamenii legii au dus la audieri cinci persoane, printre care se numără şi persoana suspectată că i-ar fi furat telefonul mobil tânărului de 19 ani bătut cu bestialitate. 

”Poliţiştii au identificat patru bărbaţi bănuiţi că l-ar fi agresat pe tânărul de 19 ani şi pe cel care i-ar fi sustras telefonul mobil. Cercetările sunt continuate cu aceştia în stare de libertate. Aceştia au vârste cuprinse între 24 şi 38 de ani”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Ştirea iniţială 

Un conflict soldat cu rănirea destul de gravă a unui tânăr de 19 ani a avut în noaptea de sâmbătă spre duminică, 7 aprilie, în vecinătatea lacului Brateş din Galaţi. Tânărul îşi serbase ziua de naştere în acea seară, iar spre dimineaţă a chemat un taxi pentru a-l duce acasă.

Între acesta şi taximetrist a izbucnit la un moment dat un conflict, iar bărbatul şi-a chemat colegii în ajutor prin staţie. O cameră de supraveghere din zonă a surprins momentul în care tânărul este luat în primire de un grup de 6 sau 7 taximetrişti.

Unul dintre aceştia îl culcă la pământ pe tânăr şi începe să îl lovească cu pumnii, apoi cu picioarele, în special în zona capului şi cea abdominală. Ceilalţi taximetrişti îi urmează exemplul, astfel că timp de câteva minute tânărul s-a trezit sub un adevărat tir de pumni şi picioare.

La un moment dat, victima s-a ridicat şi a încercat să părăsească zona, dar taximetriştii l-au urmat, continuând să îl lovească. În învălmăşeala creată, tânărul şi-a scăpat telefonul pe jos, pe care ulterior nu l-a mai găsit, acesta fiind luat cel mai probabil de către unul dintre agresorii săi, iar mai multe bunuri care îi aparţineau au fost distruse.

Tânărul a fost internat în spital cu mai multe traumatisme şi va avea nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Poliţia a deschis un dosar în acest caz pentru lovire şi alte violenţe, furt şi distrugere. Până acum, doar unul dintre agresori a fost identificat.

"Iniţial, a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere au fost extinse cercetările pentru furt şi distrugere. Partea vătămată a declarat că în timpul altercaţiei i-a fost furat un telefon mobil şi i-au fost distruse mai multe bunuri. Unul dintre agresori a fost identificat. Este vorba despre un bărbat de 38 de ani din Galaţi, cu care se presupune că victima a avut conflictul iniţial. Bărbatul şi-ar fi chemat în ajutor mai mulţi prieteni. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea celorlalte persoane implicate în eveniment", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, comisarul şef Gabriela Costin.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite