UPDATE Electricianul care s-a electrocutat în timp ce lucra la remedierea unei avarii a murit. Starea lui era foarte gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul urma să fie transportat cu un elicopter SMURD la spital Foto: arhivă Adevărul
Bărbatul urma să fie transportat cu un elicopter SMURD la spital Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul lucra pe un stâlp de tensiune în momentul în care s-a electrocutat. Un elicopter SMURD s-a deplasat la faţa locului pentru a-l transporta la o unitate medicală, dar, din păcate, medicii nu au reuşit să îl menţină în viaţă.

Un bărbat s-a electrocutat în localitatea gălăţeană Slobozia Conachi, în timp ce lucra la remedierea unei avarii pe un stâlp de tensiune. 

Acesta lucra la Electrica Galaţi şi făcea parte dintr-una din echipele de intervenţie trimise în zonă pentru refacerea reţelei de electricitate afectate de calamităţi.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă pentru a-i acorda îngrijiri medicale, dar starea lui este gravă, fiind chemat un elicopter SMURD pentru a-l transporta la un spital unde poate primi asistenţă medicală specializată. Vom reveni cu detalii.

UPDATE ORA 14,55

Electricianul a decedat, în pofida eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa. ”Un elicopter SMURD s-a deplasat la faţa locului, dar bărbatul a decedat. Medicii au efectuat toate protocoalele de resuscitare, dar nu s-a mai putut face nimic”, ne-a declarat locotenent colonelul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite