Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi a obţinut de la ARACIS al treilea calificativ „grad de încredere ridicat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior a concluzionat că universitatea are o organizare coerentă, un sistem adecvat de administrare şi conducere, o bază materială corespunzătoare standardelor pentru a-şi realiza misiunea şi obiectivele asumate.

Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) a acordat Universităţii ”Dunărea de Jos” calificativul „grad de încredere ridicat”. Reprezentanţii ARACIS au stabilit că universitatea oferă o varietate mare de programe de studii pentru licenţă, masterat şi doctorat, pentru învăţământul cu frecvenţă, frecvenţă redusă şi la distanţă, spectrul programelor de studii fiind larg.

La acordarea calificativului a contribuit şi accentul pus de universitate pe componenta de internaţionalizare prin numărul mare de acorduri Erasmus şi parteneriatele numeroase semnate cu universităţi din toată lumea, precum şi extinderea programelor educaţionale la Cahul, Comrat, Taraclia, Chişinău şi Enna.

Nu în ultimul rând a contat existenţa unei infrastructuri moderne, care asigură o derulare la standarde de calitate a proceselor de învăţământ şi a activităţilor conexe acestora.

Este al treilea calificativ „grad de încredere ridicat” obţinut de universitatea noastră, sub coordonarea prorectorului Ştefan Baltă, după cele din 2008 şi 2013.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite