Unde duc băutura şi viteza excesivă. Un şofer s-a înfipt cu maşina într-un copac, iar alt conducător auto a intrat într-un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile au fost serios avariate în urma accidentelor Foto: arhivă Adevărul
Maşinile au fost serios avariate în urma accidentelor Foto: arhivă Adevărul

Doi tineri, cu vârsta de 22, respectiv 35 de ani, sunt cercetaţi de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă după ce au pierdut controlul autoturismelor pe care le conduceau şi au provocat accidente rutiere.

Pe 9 octombrie, un autoturism condus de un bărbat de 35 ani, din Galaţi, deplasându-se pe strada Oţelarilor din municipiu, dinspre bulevardul Galaţi, a intrat într-un copac ornamental de pe marginea drumului.

”În urma evenimentului rutier conducătorul auto a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a rămas internat pentru îngrijiri medicale”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

O zi mai târziu, un autoturism condus de un bărbat de 22 ani, din Brăila, a fost implicat într-un accident rutier, petrecut pe strada Calea Prutului, la intersecţia cu strada Macului. Conducătorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp.

Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta faţă, un tânăr de 22 ani, din Brăila, a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă în ambele cazuri.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite