Un sugar din Galaţi se zbate între viaţă şi moarte din cauza imprudenţei la volan a tatălui său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Şoferul a ignorat semnificaţia indicatorului „cedează trecerea" şi şi-a continuat drumul, iar în secunda următoare, autoturismul pe care îl conducea a fost izbit violent de un TIR. O femeie şi fetiţa pe care aceasta care o ţinea în braţe au fost rănite grav.

Un accident rutier grav soldat cu două victime, una dintre acestea fiind o fetiţă în vârstă de doar şapte luni, s-a produs joi după-amiază în municipiul Galaţi.

După cum ne-a informat Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere cauza accidentului a fost neacordarea priorităţii.

„Joi, în jurul orei 15.30, un bărbat în vârstă de 35 de ani, care conducea un autoturism marca Opel, pe strada Calea Smârdan, ajuns în intersecţia cu Drumul Viilor (şoseaua de centură), n-a respectat semnificaţia indicatorului rutier cedează trecerea şi maşina sa a intrat în coliziune cu un autotren (TIR). Ca urmare a impactului puternic dintre cele două autovehicule, a fost rănită grav o femeie în vârstă de 56 de ani, pasageră în autoturism (pe bancheta din drepta spate) şi fetiţa pe care aceasta o ţinea în braţe", ne-a declarat Aurelian Ropotan.

În stare critică, sugarul rănit a fost transportat la spital cu autoturismul unui martor al nenorocirii.

„Copilul a ajuns la spital cu un autoturism. Era în comă profundă ca urmare a traumatismului cranian suferit. La Unitatea de Primiri Urgenţe a fost intubat şi s-au luat toate măsurile necesare pentru stabilizare şi susţinerea funcţiilor vitale. Ulterior, a fost transferat la un spital din Bucureşti", ne-a informat dr Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Şoferul imprudent este disperat din cauza stării grave a copilului şi femeii rănite. În plus, el va trebui să dea socoteală şi în faţa legii pentru trageda pe care a provocat-o.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite