Un şofer a produs un accident de circulaţie după ce a pierdut controlul maşinii şi a lovit în plin un alt autovehicul care circula pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 61 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă pentru că nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă, iar maşina pe care o conducea a derapat şi a ajuns pe contrasens, unde a acroşat un alt autoturism.

Pe 18 martie, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident, pe raza comunei gălăţene Tuluceşti.

”Din primele verificări, a reieşit faptul că, un bărbat de 61 ani a condus autoturismul în interiorul localităţii şi, neadaptând viteza la carosabilul cu zăpadă, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 43 ani. Din impact, a rezultat rănirea uşoară a unui pasager de 39 ani, aflat în primul autovehicul”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite