Un puşti de 15 ani a fost prins la furat. Trăgea de portierele maşinilor şi fura ce găsea din autoturismele neasigurate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minorul căuta o maşină neasigurată unde să găsească bunuri de valoare Foto: arhivă Adevărul
Minorul căuta o maşină neasigurată unde să găsească bunuri de valoare Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii de la Siguranţă Publică din Galaţi au surprins un adolescent când verifica portierele maşinilor pentru a depista care din acestea sunt neasigurate, astfel încât să poată fura bunurile şi banii pe care le găsea.

Pe  21 februarie, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 5, aflându-se în serviciul de patrulare, au observat  pe strada Aprodu Purice din Galaţi un tânăr care trăgea de portierele autoturismelor parcate în zonă.

Poliţiştii au verificat identitatea persoanei depistate şi au stabilit că este vorba de un tânăr de 15 ani din Galaţi.

”Asupra acestuia  a fost găsită suma de 14 lei în monedă divizionară de 10 bani şi 50 bani, 3 memory stick, o cheie mobilă şi un portofel. Cu privire la provenienţa bunurilor găsite asupra sa, persoana depistată a relatat faptul că le-a sustras din două autoturisme parcate pe strada George Coşbuc, profitând de faptul că portierele autovehiculelor erau neasigurate”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Deşi prejudiciul este modic, acesta putea fi mult mai mare dacă adolescentul nu ar fi fost prins de poliţişti. Bunurile şi banii au fost recuperate şi restituite proprietarilor de autoturisme. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite