Un motociclist de 25 de ani a murit, după ce s-a izbit violent cu motocicleta de un stâlp de iluminat și apoi de un gard

0
Publicat:

Accident grav în județul Galați. Un motociclist de 25 de ani a pierdut controlul direcției, s-a lovit violent cu motocicleta de un stâlp de iluminat și apoi de un gard. Bărbatul a decedat.

Motocicleta s-a izbit de un gard FOTO: IPJ Galati
Motocicleta s-a izbit de un gard FOTO: IPJ Galati

Potrivit IPJ Galați, accidentul a avut loc luni, la ora 20:46. Un apel la 112 anunța că pe DJ 255, în interiorul localității Slobozia Conachi, din județul Galați, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui motociclist.

„A rezultat faptul că un bărbat, cu vârsta de 25 de ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea o motocicletă, având direcția de deplasare către localitatea Izvoarele, din motive ce urmează a fi stabilite ulterior, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi lovit un stâlp de iluminat și apoi poarta unui imobil aflat în zona respectivă”, a transmis IPJ Galați.

La fața locului au intervenit de urgență și echipaje medicale de la ambulanță, însă victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat, din păcate, decesul.

De asemenea, tot din verificările efectuate a reieșit faptul că bărbatul deținea permis de conducere valabil pentru categoria de vehicul pe care o conducea.

Polițiștii au întocmit un dosar penal „pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier”.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite