Video Momentul în care o mașină plonjează pe trotuar, în Galați, lângă un cuplu cu un bebeluș aflat în cărucior. Reflexul tatălui este impresionant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cascadorie extrem de periculoasă, la Galați. Un bebeluș a fost salvat chiar în ultima clipă de tatăl său, după ce o mașină a plonjat pe trotuar. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare și au devenit virale. Atenție, imagini cu puternic efect emoțional! 

Sursa Video: Munikipiul Galaț

Din imagini se observă cum autoturismul vine cu viteză pe prima bandă, lovește o altă mașină, intră cu roata în bordura care delimitează pista de bicicliști și apoi plonjează pe trotuar, lângă o brutărie. Acolo se afla un cuplu care transporta un cărucior în care se afla un bebeluș. Din fericire, tatăl reușește să tragă căruciorul chiar în ultima clipă.

Potrivit polițiștilor, din verificările efectuate la fața locului de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit că „un bărbat, de 24 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, pe banda 2, având direcția de deplasare către Drumul de Centură, în momentul când ar fi intenționat să schimbe banda de deplasare, ar fi acroșat un alt autoturism aflat pe banda 1, care avea aceeași direcție de mers și care era condus de un tânăr, de 18 ani, din municipiul Galați”.

Tatăl reușește să tragă căruciorul în care se afla copilul, în ultima clipă FOTO: captura video
Tatăl reușește să tragă căruciorul în care se afla copilul, în ultima clipă FOTO: captura video

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat pe trotuar, lovind un stâlp de iluminat public. Cei doi conducători auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea pentru consumul de băuturi alcoolice, precum și pentru cel de substanțe psihoactive, rezultatele au fost negative.

Bărbatul de 24 de ani a fost sancționat contravențional, cu amendă de 650 de lei, pentru neasigurare la schimbarea direcției de deplasare, a anunțat Poliția.

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook Munikipiul Galaț și au stârnit numeroase comentarii. 

„În toată chestia asta....apreciez să văd oameni care au sărit să ajute alți oameni!Și la modul ăla foarte rapid. Doamna de la covrigărie, jos pălăria”, a spus o persoană.

Felicitări tăticului pentru reflex și protecție, cât și pentru faptul că și-a păstrat calmul”, a spus un alt gălățean.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite