Un mopedist fără permis şi cu vehiculul neînmatriculat a provocat un accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 29 de ani este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni, printre ele numărându-se şi vătămarea lui în urma producerii unui accident de circulaţie.

Pe 2 aprilie, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitate.

”Din primele verificări, a reieşit că un bărbat de 29 ani a condus un moped pe strada General Alexandru Cernat şi la intersecţia cu strada Tecuci, nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Oprire”, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 58 ani, din Galaţi. În urma impactului,  bărbatul a suferit vătămări corporale, fiind condus la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că mopedul pe care l-a condus este neînregistrat. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite