Un mistreţ a provocat un accident rutier soldat cu o victimă. Un şofer a lovit animalul şi a ajuns cu maşina într-un lan de porumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un conducător auto de 60 de ani nu a observat la timp mistreţul şi l-a  lovit în plin, pierzând apoi controlul volanului, astfel că a ajuns cu maşina într-un lan de porumb. O pasageră din autovehicul a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe 18 septembrie, în jurul orei 05.45, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe varianta de ocolire a municipiului Tecuci, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

”Din primele verificări a reieşit că un bărbat de 60 ani, din comuna Brăhăşeşti, a condus autoturismul dinspre municipiul Bârlad către municipiul Focşani şi, la un moment dat, a lovit un porc mistreţ aflat pe partea carosabilă, pierzând controlul asupra direcţiei şi oprindu-se într-un lan de porumb. O femeie de 65 ani, pasageră în autoturism, a fost rănită, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite