Un instructor auto a fost arestat după ce a promis mai multor persoane că le va ajuta să ia carnetul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost prins în flagrant, în timp ce primea 250 de euro de la un tecucean care avea nevoie de ajutor la probele de traseu pentru permisul de conducere la categoriile B, D şi E. Instructorul este bănuit că a aplicat această metodă cu mai multe persoane, candidate la statutul de şofer.

Ofiţerii Anticorupţie au decins la Teceuci în cursul zilei de marţi, după ce au fost informaţi că instructorul auto I.P. i-a cerut unui cetăţean 750 de euro pentru a interveni ca acesta să fie favorizat la probele de traseu necesare obţinerii permisului de conducere pentru categoriile B, D, şi E.

Potrivit anchetatorilor, care au efectuat flagrantul alături de poliţiştii de la Investigare Fraude şi a celor de la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă, instructorul îi promisese lui G.R. că îl va ajuta să treacă cu bine examenul dacă îi va da banii în trei tranşe, a câte 250 de euro.

Poliţiştii au intervenit în momentul în care cel reclamat îşi primea ultimii bani.

„În data de 10.01.2012, G.R s-a întâlnit cu I.P. pentru a-i oferi ultima tranşă de 250 euro, moment în care au fost surprinşi în flagrant. În prezent I.P. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă, prevăzută de art. 257 Cod penal", a declarat Nicuşor Pletea, purtătorul de cuvânt al DGA, Serviciul Teritorial Galaţi.

Prezentat astăzi instanţei de judecată, I.P. a primit mandat de arestare pe 29 de zile, pentru trafic de influenţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite