Un gălăţean a murit la doar 20 de ani în maşina sa încolăcită în jurul unui copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O rudă a tânărului privind încremenită de durere locul tragediei  Foto: martor al accidentului
O rudă a tânărului privind încremenită de durere locul tragediei  Foto: martor al accidentului

Teribilul accident s-a petrecut pe un drum judeţean. Şoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul Dacia 1300 s-a izbit violent de arborele de pe marginea şoselei.

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna gălăţeană Ghidigeni, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier.

„În timp ce-şi conducea autoturismul Dacia 1310, pe Drumul Judeţean 240, pe raza satului Slobozia-Corni, şoferul a pierdut controlul volanului şi autovehicolul a ieşit de pe şosea izbindu-se violent de un copac. În urma impactului deosebit de puternic, conducătorul auto şi-a pierdut viaţa. A fost demarată o anchetă pentru stabilirea cauzei accidentului. Este posibil ca aceasta să fi fost provocat de viteza excesivă”, ne-a declarat Iulian Matei din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi.

Martorii spun că şoferul a rămas blocat între fiarele îndoite ale caroseriei şi că a fost scos cu ajutorul echipajului de la Descarcerare.

„La faţa locului au ajuns două echipaje SMURD însă, din păcate, victima se afla în stop cardiorespirator neresuscitabil şi a fost declarat decesul acesteia”, a precizat dr Angel Trifan, medicul coordonator al UPU-SMURD Galaţi.
 

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite