Un gălăţean a încercat să intre în ţară cu 690 de pachete de ţigări ascunse în anvelopele maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 23 de ani a ascuns ţigările în cauciucurile maşinii, dar s-a ales cu marfa confiscată şi cu o amendă de 5.000 de lei.

Anton S., de 23 de ani, a încercat să între în ţară aseară, la volanul unui „Daewoo”, în care erau ascunse 13.800 de ţigarete marca Plugaru.

La controlul de frontieră, echipa formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a observat ceva suspect la comportamentul tânărului. Cauciucurile maşinii prezentau urme de spumă folosită la vulcanizări pentru montarea cauciucurilor iar prezoanele aveau urme recente de înfiletare.

În urma controlului a fost descoperită ascunsă în anvelopele autoturismului cantitatea de 690 pachete cu ţigări (13.800 ţigarete) mara „Plugaru” care aveau timbru de Republica Moldova.

„Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 5.000 lei, iar inspectorii vamali au luat măsura ridicării în vederea confiscării a ţigărilor în valoare de aproximativ 1.471 lei  iar autoturismul a fost indisponibilizat până la plata amenzii”, spune Marcel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite