Un copil de trei ani a fost mutilat pe viaţă de fratele său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neglijenţa mamei a făcut ca un băieţel de trei ani să rămână cu cicatrice pe o mare suprafaţă a corpului pentru tot restul vieţii

Un minor din comuna gălăţeană Nicoreşti a fost internat în Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei" Galaţi, după ce a suferit arsuri de gradul trei şi patru pe tot spatele. Micuţul fusese lăsat de mama sa în grija fratelui său, în vârstă de patru ani.
Străbunica copiilor, Maria Mihai a povestit momentele care au dus la tragedie.
„Mama cred că era plecată la toaletă, iar cel mai mare a vărsat o tigaie cu apă fiartă peste copil. Atunci nu am mai ştiut ce să fac şi am apelat la preotul din sat, care m-a dus cu maşina lui până la Tecuci şi de acolo am fost preluaţi de Salvare".
Conform medicilor, situaţia micuţului este destul de gravă şi, chiar dacă viaţa nu i-a fost pusă în pericol, acesta va rămâne cu cicatrice vizibile.
Pe de altă parte, mama iresponsabilă poate fi decăzută din drepturile parentale, dacă se constată că se face vinovată de această tragedie.
,,Este o situaţie foarte sensibilă. Facem o anchetă socială in acest caz, iar dacă se impune, copiii vor fi luaţi în regim de urgenţă,,, a declarat Tania Calcan, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite