Un bărbat şi-a stropit fiul cu alcool sanitar, apoi l-a incendiat. Tatăl agresor este acuzat de tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
catuse

Gest şocant al unui bărbat din Galaţi. Acesta şi-a bătut cu bestialitate fiul de 16 ani, iar apoi l-a incendiat. Agresorul a fost reţinut şi este cercetat sub aspectul săvârşirii unei tentative la infracţiunea de omor calificat asupra unui membru de familie.

Gestul de violenţă a avut loc marţi, 11 ianuarie, în judeţul Galaţi. Un bărbat şi-a bătut cu cruzime fiul, iar ulterior i-a dat foc. 

Potrivit procurorilor, din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că luni, în jurul orei 21.00, inculpatul a aplicat unui membru de familie, în vârstă de 16 ani, lovituri cu pumnii şi cu un scaun din material plastic. 

„Ulterior,  l-a stropit cu alcool sanitar şi l-a incendiat, cauzându-i arsuri de gradul II, pe 8-10 % din suprafaţa corpului, precum şi echimoze şi excoriaţii, pentru a căror vindecare au fost necesare 22 – 25 de zile de îngrijiri medicale”, au precizat anchetatorii. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat Tribunalului Galaţi, luarea măsurii arestării preventive faţă de un inculpat (reţinut), cercetat sub aspectul săvârşirii unei tentative la infracţiunea de omor calificat asupra unui membru de familie.

Cererea formulată a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Şantaj sexual cu repetiţie, făcut de un tânăr de 19 ani. O adolescentă şi o femeie, victime ale escrocului

Viaţa secretă a unui prosper om de afaceri. Procurorii îl acuză de proxenetism, cămătărie şi şantaj

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite