Un bărbat riscă închisoarea pentru 5 lei. A furat o centură ombilicală dintr-o farmacie şi a vândut-o într-o staţie de autobuz

0
0

Bărbatul, în vârstă de 51 ani, era căutat pentru un furt comis într-o farmacie din Galaţi şi a fost depistat pe stradă de jandarmi.

Marţi, 17 noiembrie, în jurul orei 17,45, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 poliţie a observat pe strada Brăilei din Galaţi, în Micro 19, un bărbat care corespundea semnalmentelor prelucrate la instructajul dinaintea misiunii, fiind suspect într-un furt comis dintr-o farmacie.

”Bărbatul a fost oprit şi legitimat, iar ulterior a fost condus la sediul secţiei de poliţie. Acesta era căutat pentru un furt comis la data de 13 noiembrie. În fapt, bărbatul a intrat în farmacie pentru a-şi cumpăra un antiinflamator şi profitând de neatenţia asistentelor a sustras o centură ombilicală, în valoare de 117 lei, pe care a vândut-o ulterior, în staţia de autobuz, contra sumei de 5 lei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Bărbatul a fost predat poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Români acuzaţi de furturi comise în Franţa. Prejudiciul depăşeşte un milion de euro

Bunicuţa cleptomană. Cât va sta la închisoare pentru furturi repetate, trei fiind comise într-o singură zi

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite