Un bărbat înarmat cu sabie a omorât o pisică și a rănit un câine, după ce și-a atacat concubina. Polițiștii l-au încătușat

0
Publicat:

Un bărbat din județul Galați și-a atacat fosta concubină cu o sabie, a omorât o pisică și a rănit grav un câine. Individul s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, violare de domiciliu și uciderea animalelor, cu intenție.

Agresorul a fost încătușat de polițiști FOTO: SHUTTERSTOCK
Agresorul a fost încătușat de polițiști FOTO: SHUTTERSTOCK

Potrivit IPJ Galați, un bărbat de 53 de ani, din comuna gălățeană Bălăbănești, a intrat fără drept în locuința fostei concubine, a amenințat-o cu acte de violență apoi a atacat cu o sabie animalele de curte. Astfel, a omorât o pisică și a rănit grav un câine.

La sosirea polițiștilor, bărbatul a fost somat să arunce arma, iar agenții l-au încătușat și l-au dus la secția de poliție.

„În acest caz a fost deschis dosar penal pentru amenințare, violare de domiciliu și uciderea animalelor, cu intenție și fără drept. Ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor”, a transmis IPJ Galați.

Judecătoria Târgu Bujor a admis solicitarea procurorilor și a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele agresorului.

Câine legat de o mașină și târât pe un drum de pământ din apropierea Vămii Galați

Caz grav de cruzime față de animale. Un șofer a legat un câine de o mașină și l-a târât pe un drum de pământ din apropierea Vămii Galați rutier. Polițiștii s-au sesizat după ce imaginile au ajuns pe internet.

Imaginile groaznice au fost postate pe un grup de protecție a animalelor din Galați. Se observă cum câine este legat de o mașină și târât pe un drum de pământ din apropierea Vămii Galați rutier.

„În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei postări în care se observă un autovehicul care s-ar afla în deplasare și care târâie un câine ce este legat cu o funie/cablu, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Galați s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, și efectuează cercetări pentru identificarea persoanei aflate la volan, în vederea luării măsurilor legale card se impun”, a transmis IPJ Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite