Caz șocant: câine legat de o mașină și târât pe un drum de pământ din apropierea Vămii Galați

0
Publicat:

Caz grav de cruzime față de animale. Un șofer a legat un câine de o mașină și l-a târât pe un drum de pământ din apropierea Vămii Galați rutier. Polițiștii s-au sesizat după ce imaginile au ajuns pe internet.

Polițiștii îl caută pe șoferul mașinii FOTO: Protecția Animalelor Galați/Facebook
Polițiștii îl caută pe șoferul mașinii FOTO: Protecția Animalelor Galați/Facebook

Imaginile groaznice au fost postate pe un grup de protecție a animalelor din Galați. Se observă cum câine este legat de o mașină și târât pe un drum de pământ din apropierea Vămii Galați rutier.

„Sper să se sesizeze cineva ….la ieșire din Galați spre Vama Giurgiulești”, a scris persoana, care a postat fotografiile.

În scurt timp, postarea a devenit virală, iar sute de iubitori de animale s-au scandalizat.

„Nivelul empatiei din societatea noastră se reflectă în modul în care înțelegem să tratăm animalele și respectul pe care îl acordăm semenilor, adică 0 în ambele cazuri”.

 „Sper să plătească pentru ce a făcut. Oamenii capabili de astfel de violență față de animale pot oricând trece pragul și la cea față de oameni”.

„Faceți o sesizare la poliție, rar se autosesizează cineva. Dacă trecem cu vederea așa ceva suntem părtași și la fel de vinovați”.

„Am făcut și eu sesizare la politie. Haideți să ne mobilizam și să trimitem cât mai mulți. Locul acestor oameni este după gratii”.

 „Să nu mai lăsăm toți infractorii să scape basma curată! Azi câinele, mâine va fi un om. Doar luând atitudine în față acestor elemente antisociale putem începe să avem o societate definită de o normalitate sănătoasă, în loc de una patologică!”, au scris oamenii, pe rețelele de socializare.

Dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor

Poliția Animalelor din Galați s-au autosesizat și a început o anchetă.

„În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei postări în care se observă un autovehicul care s-ar afla în deplasare și care târâie un câine ce este legat cu o funie/cablu, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Galați s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, și efectuează cercetări pentru identificarea persoanei aflate la volan, în vederea luării măsurilor legale card se impun”, a transmis IPJ Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite