Un bărbat a vrut să îşi incendieze concubina chiar în faţa copiilor. Ce l-a oprit în ultimul moment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii au intervenit la locuinţa unui bărbat din Galaţi, care şi-a pierdut cumpătul şi într-un moment de rătăcire şi-a lovit partenera de viaţă, a aruncat pe ea benzină şi urma să îi dea foc chiar în prezenţa propriilor copii.

Un bărbat din Galaţi a ajuns la închisoare deoarece a dat dovadă de o violenţă ieşită din comun faţă de concubina sa. Femeia a fost bătută şi apoi stropită cu benzină, iar partenerul său i-ar fi dat foc dacă la locuinţa lor nu şi-ar fi făcut apariţia poliţiştii.

„La data de 01.07.2022, în jurul orei 21,30, în timp ce se afla în locuinţa sa, situată în municipiul Galaţi, în prezenţa celor patru copii minori (cu vârste sub 8 ani), inculpatul a lovit-o pe concubina sa cu pumnii în zona feţei şi în zona toracică, a turnat benzină dintr-un recipient de plastic pe corpul acesteia şi prin locuinţă, după care, având asupra sa o brichetă, a ameninţat că va incendia locuinţa, lucru care nu s-a întâmplat, deoarece inculpatul a observat echipajul de poliţie care se deplasa la faţa locului şi a părăsit locuinţa în fugă”, au stabilit anchetatorii.

Pe 2 iulie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au cerut Judecătoriei Galaţi arestarea preventivă a agresorului sub acuzaţiile de violenţă în familie şi tentativă la distrugere.

Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Galaţi, care a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Descoperă natura din şaua unui cal, prin pădurea Gârboavele din Galaţi. „Echitaţia te ajută să devii puternic şi calm“

Fostul poliţist care organizează excursii spectaculoase pe Dunăre. Cum a ajuns să-şi deschidă o afacere bazată pe o pasiune

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite