Un bărbat a primit o maşină de la un prieten din Germania, iar când a ajuns în România, a fost reclamat pentru furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a aflat cu surprindere că maşina pe care o conducea fusese declarată furată Foto: arhivă Adevărul
Şoferul a aflat cu surprindere că maşina pe care o conducea fusese declarată furată Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 40 de ani este cercetat pentru furt după ce a fost depistat în trafic de poliţişti la volanul unei maşini care fusese declarată furată. Cazul este bizar, pentru că proprietarul autoturismului îi dăduse vehiculul pe mână, iar apoi l-a reclamat pentru furt.

Pe 25 octombrie, în urma unei sesizări telefonice primite la numărul de urgenţă 112, poliţiştii gălăţeni au oprit în trafic, pe raza comunei gălăţene Independenţa, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Germania, din data de 16.10.2017.

”Bărbatul depistat la volan a declarat că ar fi primit autoturismul de la proprietarul acestuia din Germania, un cetăţean român, şi ar fi trebuit să-l predea surorii sale. Din cauza unei neînţelegeri de natură financiară, acest lucru nu s-a mai întâmplat, ceea ce l-a determinat pe proprietar să reclame furtul maşinii”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub suspiciunea de furt.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite