Un bărbat a murit ars de viu în casă, iar prietenii lui şi-au salvat pielea şi l-au lăsat să ardă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul şi-a găsit sfârşitul în timp ce dormea, după ce intreaga casă a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit de la o candelă, iar bărbatul nu a mai putut să se salveze.

Relu, aşa cum era cunoscut de vecini, zis şi „Chiţoi”, în vârstă de 32 ani, din Galaţi, a murit aseară în chinuri groaznice. Acesta a ars de viu chiar în propria casă. Bărbatul locuia cu alţi trei prieteni, care atunci când au văzut flăcările au fugit de au rupt pământul fără să se uite în urmă. Aceştia nu au mai ţinut cont şi de gazda lor şi au lăsat-o să moară în chinuri.
 
„Stăteau mai mulţi în casă şi probabil aseară au adormit şi nu au simţit când a luat foc casa. Nu a reuşit să se salveze şi Relu. Toţi ceilalţi au ieşit imediat afară şi el a ars acolo”, a declarat Costinel Tacu, unul dintre vecini.

În acelaşi timp, alţi vecini de pe stradă, spun că cei care locuiau acolo erau mari consumatori de băuturi alcoolice şi că de ceva timp, se formase „un cuib de infractori” în casa respectivă.

„În fiecare seară erau scandaluri. Mereu vine poliţia la ei. Nici vecinul nostru care a murit nu era prea cuminte. A ieşit de curând de la închisoare. Fura mereu, chiar şi de la vecini”, a mai spus Lungu Ionel, un alt vecin.

Corpul neînsufleţit al bărbatului de 32 ani a fost transportat la morga spitalului judeţean pentru efectuarea necropsiei, iar de casa lui s-a ales cenuşa.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite