Un bărbat a fost amendat după ce a sunat la 112 şi a anunţat că fiica lui nu a mai ajuns la şcoală. Unde a fost găsită adolescenta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un gălăţean a fost sancţionat contravenţional pentru că i-a pus degeaba pe drumuri pe poliţişti. Acesta fusese sunat de directorul şcolii unde învăţa fiica sa de 12 ani, care l-a anunţat că acesta nu s-a prezentat la prima oră de curs.

Joi, 3 octombrie, la ora 08,40, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă la 112, de un bărbat, din municipiul Galaţi, cu privire la dispariţia unei adolescente, de 12 ani, elevă  la o instituţie de învăţământ din muncipiul Galaţi.

 ”Minora a plecat la ora 07,40 spre scoală, dar nu a mai ajuns acolo. Bărbatul a precizat că a fost contactat telefonic de directorul şcolii, care l-a anunţat că fiica sa nu s-a prezentat la prima oră de curs”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţiştii au mers imediat la şcoala respectivă şi, după primele verificări, au constatat că adolescenta se afla acolo, aceasta declarându-le că a întârziat la prima oră de curs şi nu a mai intrat în sala de clasă, aşteptând pauza în toaleta instituţiei.

Bărbatul care a apelat numărul de urgenţă 112 a fost sancţionat contravenţional de poliţişti pentru alertare falsă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite