Ultima şansă pentru cei care vor să urmeze masteratul la „Dunărea de Jos”: încă o sesiune de admitere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Păstrând tradiţia de la admiterea la Ciclul I – Studii universitare de licenţă, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi va organiza o a doua sesiune de admitere şi pentru Ciclul II – Studii universitare de masterat. Imediat după afişarea rezultatelor finale din prima sesiune, facultăţile care mai au locuri disponibile, atât la forma de învăţământ buget, cât şi la taxă, vor începe înscrierile.

Acestea sunt programate pentru 26 şi 27 septembrie. Pe 28 şi 29 septembrie se vor organiza probele de concurs, se vor corecta lucrările, după care se vor afişa rezultatele finale.

„Numărul de locuri rămase libere va fi cunoscut pe 26 septembrie. Deocamdată, pot să vă spun că sunt aproximativ 20 de locuri la buget rămase neocupate şi în jur de 500 de locuri la taxă”, ne-a precizat prorectorul Toader Munteanu.

Locurile rămase neocupate sunt împărţite pe 11 facultăţi, două dintre ele având locuri şi la buget. Nu se organizează admitere la Facultatea de Inginerie Brăila şi nici la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite