Un autoturism Opel cu documente false a fost descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul s-a ales cu dosar penal. Foto: Adevărul
Şoferul s-a ales cu dosar penal. Foto: Adevărul

Poliţiştii de frontieră au avut îndoieli vizavi de documentele prezentate de un bărbat cu dublă cetăţenie care conducea un autoturism marca Opel. După mai multe cercetări aceştia au constatat că talonul inspecţiei tehnice şi asigurarea auto tip carte verde erau false.

Noaptea trecută, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, Alexandru C. având dublă cetăţenie româno - moldovenească, care conducea un autoturism marca Opel, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră acesta a prezentat certificatul de înmatriculare, talonul care atesta inspecţia tehnică periodică şi asigurarea auto tip carte verde emise în Bulgaria.

Pentru că nu prea semănau cu documentele prezentate de alţi şoferi, poliţiştii au intrat la bănuieli şi au extins cercetările. Evident că talonul care atestă inspecţia tehnică periodică şi asigurarea auto tip carte verde erau false. 

Poliţiştii de frontieră au ridicat documentele şi plăcuţele de înmatriculare în vederea continuării cercetărilor şi i-au întocmit tânărului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material sub semnătură privată şi fals material în înscrisuri oficiale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite