Trei minori gălăţeni au fost prinşi de poliţişti după ce au spart mai multe magazine din centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima spargere pe care au dat-o a fost la unul dintre chioşcurile de ziare de lângă universitate. În momentul de faţă sunt cercetaţi în libertate.

Dispeceratul unei societăţi de pază a anunţat poliţia că în noaptea de 18 aprilie, în jurul orei 2.30,  s-a declanşat alarma la chioşcul de difuzare a presei “Dunărea de Jos”.

Hoţii au reuşit să fugă cu ţigări în valoare de 2.000 de lei, chiar cu câteva momente de a sosi poliţiştii la locul faptei. După patrau zile, în urma unor descinderi imobiliare, au fost identificaţi suspecţii principali, dar şi complicele lor. Ionuţ-Cristinel C., de 15 ani şi Vasile L., de 18 ani, ambii din Galaţi, au fost autorii spargerii de pe data de 18 aprilie. Totodată, a fost găsit şi complicele loc Ionel P., de 34 de ani, acuzat de tăinuire.

“S-a mai stabilit că cei doi sunt suspecţi de comiterea altor patru furturi din societăţi comerciale, în perioada 17-26.04.2011, furturi la care a participiat şi Umberto O., de 17 ani, din Galaţi. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 10 %”,
spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

În momentul de faţă, suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate şi au primit interdicţia de a părăsi localitatea.







Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite