Trei gălăţeni, care călătoreau cu un autobuz, au fost răniţi din cauza unui pieton imprudent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Şoferul mijlocului de transport în comun a fost nevoit să frăneze brusc, iar pasagerii au fost proiectaţi de pe scaune şi s-au lovit. Cei care au ajuns la Urgenţe sunt loviţi la torace şi la cap.

Trei pasageri, care călătoreau cu un autobuz aparţinând SC Transurb SA, au fost răniţi după ce şoferul autovehicolului a încercat să evite un pieton care traversa neregulamentar.

„Incidentul a avut loc joi dimineaţă, în jurul orei 10.00. Autobuzul circula pe strada Domnească, dinspre parcul CFR către Centru. În dreptul Muzeului de Istorie, şoferul autobuzului a fost surprins de un pieton care a traversat în fugă prin loc nepermis şi, pentru a evita accidentarea acestuia, a fost nevoit să frâneze. Drept urmare, trei pasageri aflaţi în respectivul mijloc de transport au căzut şi au fost răniţi fiind transportaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă", ne-a informat subinspector Iulian Matei din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi.

La Unitatea de Primiri Urgenţe, cei trei pasageri au fost supuşi investigaţiilor pentru precizarea gravităţii traumatismelor suferite.

„Au fost aduşi doi bărbaţi, de 40 şi respectiv 79 de ani, precum şi o tânără de 20 de ani. Primele două victime au fost diagnosticate cu traumatisme toracice, iar femeia a suferit, pe lângă traumatismul toracic, şi unul cranian, care din primele investigaţii, nu pare să ridice probleme deosebite", ne-a precizat dr. Angel Trifan, medic coordonator UPU-SMURD.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite