Tragedie într-o localitate din judeţul Galaţi. O femeie de 60 de ani a murit după ce a căzut într-o fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Tragica întâmplare a avut loc joi dimineaţă în localitatea Cuza Vodă. Echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului la scurt timp după ce au fost anunţate însă nu au putut să mai facă nimic deoarece femeia murise deja.

Tragedie în localitatea gălăţeană Cuza Vodă, acolo unde o femeie de 60 de ani a murit în împrejurări deocamdată neelucidate. Pompierii, echipajele SMURD şi ale Ambulanţei au intervenit în urma unui apel care anunţa că femeia căzuse într-o fântână adâncă de 15 metri.

Prima concluzie, desprinsă în urma declaraţiilor rudelor victimei,  ar fi că totul s-a întâmplat accidental, pe când femeia voia să ia apă, însă anchetatorii merg şi  pe alte piste pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii evenimentelor.

La eforturile de a salva femeia au participat echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Galaţi, echipaje SMURD Galaţi, Secţia de Pompieri Pechea şi Ambulanţa Pechea.

Din păcate, însă, în ciuda intervenţiei rapide, salvatorii nu au mai putut aduce la suprafaţă decât un corp neînsufleţit. Serviciul de Medicină Legală va lămuri circumstanţele care au dus la curmarea vieţii femeii. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite