Traficanţi de marijuana prinşi în flagrant de poliţişti. La percheziţiile domiciliare au fost descoperiţi zeci de mii de euro proveniţi din vânzarea drogurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Galaţi, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au surprins în flagrant patru persoane suspectate că au comercializat aproximativ un kilogram de marijuana pe raza judeţelor Galaţi şi Ialomiţa. Trei persoane au fost arestate preventiv.

Oamenii legii au depistat patru persoane în timp ce încercau să vândă mai multe doze cu marijuana. În urma cercetărilor, s-a descoperit că aceştia ar fi comercializat aproximativ un kilogram de marijuana pe raza judeţelor Galaţi şi Ialomiţa.

Ulterior, poliţiştii gălăţeni au efectuat 12 percheziţii domiciliare, descoperind şi indisponibilizând aproximativ 50 de grame de canabis, peste 20.000 de euro, 12 telefoane mobile, cântare electronice şi pliculeţe autosigilante folosite în activitatea de comercializare a drogurilor.

”Din cercetări a reieşit faptul că, începând cu luna decembrie 2018, în municipiul Tecuci, ar fi acţionat o grupare infracţională ce-şi desfăşura activitatea pentru  a obţine bani din activităţi de vânzare de droguri de risc, respectiv marijuana, droguri ce erau achiziţionate de pe teritoriul Spaniei şi introduse în ţară prin intermediul sistemului de transport colete al unei firme de profil”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

captura marijuana Galati

O parte din banii descoperiţi în locuinţele traficanţilor FOTO IPJ Galaţi

La sediul DIICOT Galaţi au fost aduse 17 persoane în vederea audierii. Trei persoane au fost arestate preventiv, iar faţă de a patra a fost dispusă măsura controlului judiciar.  Fragrantul şi percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, cu participarea jandarmilor din Galaţi. 

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite