Ţigări în loc de scule auto - asta au descoperit poliţiştii de frontieră gălăţeni într-un microbuz înmatriculat în Bulgaria

0
0
Ţigările erau bine ascunse în lada cu scule a microbuzului
Ţigările erau bine ascunse în lada cu scule a microbuzului

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier împreună cu inspectorii vamali au descoperit, ascunse şi nedeclarate, peste 5.000 de ţigarete în lada cu scule a unui microbuz condus de un bărbat cu dublă cetăţenie.

La sfârşitul săptămânii trecute s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Gheorghe G., în vârstă de 26 de ani, cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, conducând un microbuz marca Ford, înmatriculat în Bulgaria.

Poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului.

În urma efectuării controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în lada de scule a  microbuzului, 5.260 de ţigarete marca Winston fabricate în Ucraina.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 2.339 lei în vederea confiscării, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri