Teatrul „Gulliver” continuă aventura de creaţie distractivă. Ce surprize îi aşteaptă pe copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Teatrul Gulliver
Foto: Teatrul Gulliver

Caruselul cu joacă şi creaţie de la Teatrul de Păpuşi „Gulliver” continuă în această duminică, de la 10,30, cu noi surprize. Toţi micuţii dornici să îşi exprime şi cultive creativitatea, inspiraţia şi ingeniozitatea sunt aşteptaţi la un nou Atelier de joacă şi creaţie, înţesat de culoare, voie bună şi entuziasm, la Teatrul „Gulliver”.

Activităţile din cadrul atelierului de la Teatrul „Gulliver” propun teme de lucru menite să dezvolte abilităţile de creaţie, spiritul estetic, capacitatea de coordonare ale celor mici şi sunt completate de secvenţe de muzică şi dans, speciale pentru copii, asigurând o atmosferă jucăuşă, încărcată de spiritul magic al poveştilor marca „Gulliver”.

Evenimentul include momente artistice de dans şi muzică, realizarea unei teme de creaţie, dansuri şi joculeţe interactive pentru copii.  Toate materialele utilizate pentru realizarea temei de creaţie sunt puse la dispoziţie de către Teatrul „Gulliver”.

Locurile la Atelierul de Joacă şi Creaţie sunt limitate (30 de locuri pentru copii şi 30 de locuri pentru adulţi), iar desfăşurarea evenimentului respectă toate regulile de siguranţă şi distanţare socială în vigoare.

Biletele pentru spectacol se pot achiziţiona online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentaţiei. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Toate detaliile privitoare la activitatea şi programul artistic al teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe: www.teatrul-gulliver.ro, precum şi pe pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite