Teatrul de Păpuşi "Gulliver" a plecat în turneu în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din spectacolul "Motanul încălţat"
Imagine din spectacolul "Motanul încălţat"

Artiştii gălăţeni îi vor încânta pe micii spectatori din oraşe importante ale Turciei, precum Istanbul şi Eskişehir, dar şi din alte localităţi de tranzit.Turneul este în cadrul unei misiuni culturale desfăşurate în perioada 26 martie - 6 aprilie.

Teatrul de Păpuşi Gulliver va juca spectacolul „Motanul Încălţat" în faţa a mii de copii din Turcia, în cadrul unei misiuni culturale desfăşurate în perioada 26 martie - 6 aprilie. Artiştii gălăţeni îi vor încânta pe micii spectatori din oraşe importante ale Turciei, precum Istanbul şi Eskişehir, dar şi din alte localităţi de tranzit.

Colaborarea dintre teatrul gălăţean şi Turcia este una mai veche, ea s-a dezvoltat la propunerea Uniunii Democrate a Turcilor din România, prin intermediul doamnei Gülten Abdulah, devenind chiar o tradiţie ca Teatrul Gulliver să participe la misiuni culturale demarate la invitaţia oficialităţilor turce.

În cadrul turneelor desfăşurate anterior, copiii au avut ocazia să vadă spectacolele „Făt-Frumos din Lacrimă", „Tom Degeţel" şi „Castelul din Carpaţi", care s-au bucurat de ropote de aplauze şi veselie din partea celor mici.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite