Tânără lovită de o maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 29 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului după ce a acroşat  o tânără de 28 de ani pe trecerea de pietoni şi nu a oprit pentru a anunţa Poliţia şi a acorda primul ajutor victimei.

Joi, 30 ianuarie, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Traian, din municipiul Galaţi, victimă fiind un pieton.

”În urma primelor verificări făcute de poliţiştii sosiţi la faţa locului, a reieşit că o femeie, de 28 de ani, din comuna Iveşti, a fost acroşată de un autoturism, în timp ce traversa strada mai sus menţionată, pe marcajul pietonal. Victima s-a prezentat singură la spital, dar leziunile suferite nu au necesitat internarea”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Conducătorul autoturismului, care iniţial a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi fără a anunţa evenimentul rutier, a fost identificat, două ore mai târziu, în persoana unui bărbat, de 29 de ani, din municipiul Galaţi.

Acesta este cercetat acum de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite