Tânăr beat şi fără permis surprins de poliţişti în trafic. Justificarea incredibilă a proprietarului maşinii pentru încredinţarea autovehiculului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 32 de ani şi o femeie de 43 de ani sunt cercetaţi pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, respectiv încredinţare a unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care cunoaşte că nu posedă permis de conducere.

Pe 31 august, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Textiliştilor, din municipiul Galaţi, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr, de 23 de ani, din aceeaşi localitate. La testarea alcoolscopică, tânărul a prezentat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”În urma verificărilor făcute în bazele de date ale Poliţiei, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe locul din dreapta faţă al autoturismului, poliţiştii au identificat o femeie, de 43 de ani, din municipiul Galaţi, care s-a dovedit a fi proprietara acestuia şi care a declarat că avea cunoştinţă despre faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, dar l-ar fi lăsat să conducă maşina pentru a efectua o parcare corectă”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei doi sunt cercetaţi acum de poliţişti, tânărul pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, iar femeia pentru încredinţare a unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care cunoaşte că nu posedă permis de conducere.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite