Tâlhar reţinut de poliţişti. A jefuit victima în scara blocului unde locuia, împingând-o pe scări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 24 de ani este cercetat pentru tâlhărie, urmând să fie propus astăzi la arestare preventivă, după ce a atacat un bărbat şi l-a deposedat de un lănţişor din aur.

Pe 23 mai, poliţiştii secţiei 3 Poliţie Galaţi au identificat un tânăr, de 24 de ani, din localitate, bănuit de comiterea unei tâlhării.

Victima, un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Galaţi, a sesizat poliţia cu privire la faptul că, pe 21 mai, în jurul orei 19,30, în timp ce se afla în scara

blocului unde locuia, o persoană necunoscută ar fi deposedat-o, prin violenţă, de o cruciuliţă de aur.

”În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, a reieşit că, în seara respectivă, prezumtivul autor ar fi împins victima pe scări şi i-ar fi smuls de la gât lanţul din aur, fugind apoi cu cruciuliţa care s-a rupt. Poliţiştii au găsit bijuteria sustrasă la o casă de amanet din localitate, unde agresorul o vânduse”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Acesta este cercetat acum pentru tâlhărie, fiind reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat la Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite