Tâlhar cercetat în libertate după ce a jefuit o femeie printre blocurile din Micro 19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poşetele femeilor sunt tot mai des în atenţia hoţilor.
Poşetele femeilor sunt tot mai des în atenţia hoţilor.

Individul are 20 de ani şi s-a năpustit asupra unei gălăţence cu 30 de ani mai în vârstă, smulgându-i poşeta în care aceasta avea bunuri în valoare în circa 200 de lei. Judecătorii au decis să nu îl aresteze.

Alexandra L., de 51 de ani, a trecut prin clipe de groază luni dimineaţă, în timp ce se îndrepta spre serviciu. În jurul orei 5.00, femeia se deplasa pe bulevardul Oţelarilor când a fost atacată de un necunoscut care i-a smuls poşeta în care avea bani, bonuri de masă şi cardul de salariu.

Imediat după ce agresorul s-a s-a îndepărtat, femeia dus glonţ la Secţia 3 Poliţie, unde i-a alertat pe poliţişti. Împreună cu o patrulă a Jandarmeriei, poliţiştii au înconjurat zona şi l-au găsit pe suspect în persoana lui Ilie O., de 20 de ani, care se ascundea în scara unui bloc.

Prejudiciul în valoare de 200 de lei a fost recuperate, iar individual a fost reşinut pe bază de ordonanţă şi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie.

Magstraţii au considerat însă că tânărul nu prezintă pericol social şi au impus în privinţa lui doar măsura interdicţiei de a nu părăsi localitatea.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite