Spărgătorul în serie de farmacii. Poliţiştii l-au prins în interiorul unei farmacii când încerca să sustragă bani şi bunuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 36 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de ani sub acuzaţia de furt calificat  după ce anchetatorii au stabilit că a spart şapte farmacii înainte să fie prins în flagrant de poliţişti.

Pe 1 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi au surprins, în flagrant, un bărbat care se afla în interiorul unei farmacii, de pe strada Brăilei, încercând să sustragă bunuri, şi care, la vederea poliţiştilor, a fugit.

”În scurt timp, poliţiştii l-au depistat, în dreptul unui bloc, de pe strada Vlad Ţepeş, în apropierea farmaciei găsind şi autoturismul cu care acesta se deplasase, neasigurat şi cu cheile în contact”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit că, în perioada 21.04-01.05.2020, bărbatul, de 36 de ani, din municipiul Galaţi, ar fi comis şapte furturi calificate şi o tentativă la furt calificat, pătrunzând, prin forţarea ferestrelor termopan, în sediile a şapte farmacii, de pe raza municipiului Galaţi, din trei reuşind să sustragă suma totală de 3.300 de lei.

Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, ulterior, instanţa dispunând ulterior arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite