Trei hoţi şi-au uitat la locul faptei declaraţiile pe proprie răspundere

0
0
Sursa AFP
Sursa AFP

Trei hoţi care au jefuit o cramă au fost prinşi pentru că şi-au uitat declaraţiile pe proprie răspundere la locul faptei.

Presa franceză relatează că vineri, 24 aprilie, trei indivizi, cu vârste de 36, 41 şi 45 de ani, au mers la o cramă din regiunea Gironde (Bordeaux).

Doi dintre ei au distras atenţia proprietarului de vin, iar al treilea a mers în camera unde se afla casa de marcat. Acolo au găsit însă doar 40 de euro.

Vânzătorul a reuşit să reacţioneze şi să-i pună pe fugă, astfel că în grabă, cei trei hoţi au pierdut declaraţia pe proprie răspundere pe care şi le făcuseră pentru a putea ieşi din casă, cum este necesar în timp de izolare.

Jandarmilor le-a fost foarte simplu să-i găsească pe hoţi. Aceştia au fost capturaţi şi trimişi la judecată. Procesul va avea loc la Curtea Penală din Bordeaux. 

Pe aceeaşi temă: 

Cum au fost legaţi şi ameninţati cu incendierea doi soţi bătrâni la care tâlharii sperau să găsească „milionul“. Poliţia nu reuşeşte să găsească atacatorii 

Topul celor mai scumpe vinuri din lume. Majoritatea sunt făcute în Franţa, sunt roşii şi se mai găsesc în cantităţi infime

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite