Şoferul care a dat alcooltestul peste cap. A condus o autoutilitară cu o concentraţie alcoolică de 3,54 g/l alcool pur în sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un şofer de 53 de ani din Vrancea a fost reţinut de poliţiştii gălăţeni după ce, în urma unui control de rutină în trafic, bărbatul a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul aproape în comă alcoolică.

În cursul zilei de sâmbătă, 13 noiembrie, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 53 de ani, din judeţul Vrancea, după ce seara trecută, în jurul orei 20,30, a fost depistat conducând aproape în comă alcoolică o autoutilitară cu semiremorcă.

”Conducătorul auto, oprit în trafic de poliţişti la intersecţia drumului de acces spre poarta nord a Combinatului Siderurgic şi strada Calea Smârdan, a prezentat la testarea alcoolscopic valoarea de 1,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma analizelor de laborator, a rezultat o concentraţie alcoolică de 3,54 g/l alcool pur în sânge”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Bărbatul este cercetat acum pentru conducere sub influenţa alcoolului şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cât alcool pot consuma şoferii şi în cât timp se elimină din organism

VIDEO Ce alcoolemie ai după ce te dezinfectezi cu spirt şi sufli în etilotest. Experimentul unui poliţist rutier

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite