Un şofer băut din Bucureşti a lovit un pieton şi a fugit de la locul accidentului. A fost prins după o urmărire nebună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Shutterstock.
Foto: Shutterstock.

Un şofer care s-a urcat băut la volan a acroşat luni dimineaţă un tub de beton şi a lovit un pieton care traversa regulamentar, pe o stradă din Bucureşti. Imediat după accindent bărbatul a fugit de la locul accidentului, dar poliţiştii l-au găsit la scurt timp. Acesta a fost capturat după o urmărire ca-n filme.

„În jurul orei 09.35, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Timişoara. Conducătorul unei autovehicul care se deplasa pe Bd. Timişoara, dinspre CET Vest către Str. Valea Cascadelor,  ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a acroşat un tub de beton şi un pieton care se pregătea să traverseze strada pe la trecerea pentru pietoni”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

După producerea accidentului rutier, şoferul a fugit de la locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei.

La scurt timp de la eveniment, autoturismul acestuia a fost depistat în sectorul 6. În urmărirea lui au plecat mai multe echipaje de poliţie care au reuşit să-l blocheze în trafic. Fugarul a fost imobilizat,  iar ulterior, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite