Şofer beat şi fără permis surprins în trafic de poliţişti. Avea o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 35 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, după ce poliţiştii rutieri au constatat, în urma unui control de rutină în trafic, că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nici nu avea dreptul de a conduce autovehicule.

Pe 10 noiembrie, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani. Cu ocazia controlului documentelor, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care au deschis un dosar penal pe numele acestuia pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

O zi mai târziu, poliţiştii postului de Poliţie Vânători au depistat un alt bărbat de 35 ani, din comuna Smârdan, conducând autoturismul, deşi nu poseda permis de conducere. ”Mai mult, fiind testat alcoolscopic, acesta a prezentat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Tot pe 11 noiembrie, poliţiştii din cadrul secţiei 2 Poliţie Galaţi au oprit în trafic, pe strada Cloşca, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 18 ani, din judeţul Brăila. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că autoturismul figurează radiat din circulaţie din data de 15.04.2016, astfel că adolescentul s-a ales cu dosar penal pentru conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite