Simona, soţia lui Dorinel Munteanu, a dezvăluit amănunte inedite din viaţa ei alături de antrenorul liderului Ligii 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Dorinel Munteanu  împreună cu soţia (Foto: Marian Vilău)
Dorinel Munteanu împreună cu soţia (Foto: Marian Vilău)

Sunt căsătoriţi de peste 20 de ani, însă fotbalul i-a ţinut mult timp departe unul de celălalt. „Am trecut prin perioade foarte grele", recunoaşte Simona Munteanu, soţia lui Dorinel, sau „Munti", sau, mai nou, antrenorul liderului Ligii 1, Oţelul Galaţi.

Dorinel Munteanu este un tip destul de secretos atunci când vine vorba despre viaţa lui privată.

Iar iubita sa, femeia alături de care este din adolescenţă, îi seamănă: este discretă şi încearcă să se ţină departe de lumina reflectoarelor.

Cu toate astea, Simona Munteanu a acceptat să-şi deschidă sufletul pentru cititorii Click! şi a dezvăluit amănunte intime din viaţa ei alături de fostul internaţional român.

„Viaţa noastră nu a fost deloc uşoară. Am traversat nişte perioade foarte grele, crunte", îşi începe doamna Munteanu povestirea.

„Cât timp a jucat în Germania a fost bine, însă când a plecat de la Koln, lucrurile s-au schimbat. Este foarte greu să reuşeşti să menţii o relaţie la distanţă. Noi am trecut cu bine, speranţa că vom fi la un moment dat împreună din nou şi rugăciunile mele ne-au făcut să mergem mai departe. În ultimii ani am stat mai mult timp despărţiţi decât împreună!"

Nevasta tehnicianului de la Oţelul Galaţi mărturiseşte că a făcut cu greu faţă situaţiilor în care îşi dorea să fie alături de iubitul ei şi să-l susţină, dar nu putea:

Citeşte şi:

Munteanu: "Am jucători de care sunt mândru"

Dorinel Munteanu: "Vom renunţa decât la un jucător! Râpă e cel mai curtat!"

Dorinel: ”În retur vreau mai multe puncte ca în tur”

Munteanu: ”Alte echipe se bat la titlu, nu Oţelul”

"Au fost momente în care nu am putut să ne bucurăm împreună sau să plângem unul pe umărul celuilalt. Vorbeam doar la telefon şi, chiar dacă ne simţeam stările şi trăirile celuilalt, nu puteam fi pe deplin împreună".

Simona Munteanu spune însă că lucrurile se vor schimba de la începutul anului viitor:

"Fiica noastră, Bianca, începe din februarie cursurile la Universitate. E mare şi am decis să vin să locuiesc alături de Dorinel. Am sacrificat până acum destul de mult relaţia noastră. Voi lăsa lucrurile din Germania şi voi veni în România să fiu cu el. În România sau oriunde în altă parte va merge să antreneze. Nu-l voi mai lăsa singur".

Inedit despre tehnicianul Oţelului

image

A gătit la telefon. Munti este specialist în a găti supă de pui cu tăiţei.

„Simona mi-a dat reţeta prin telefon. O sunam din 2 în 2 minute... A fost cea mai scumpă supă de pui din cauza notei de plată la telefon".

E credincios. Antrenorul Oţelului merge destul de des la Biserică, citeşte zilnic pasaje din Biblie şi recunoaste că fără credinţa în Dumnezeu nu ar fi depăşit obstacolele vieţii.

Iubeşte muzica populară. Dorinel nu este un tip petrecăreţ, însă atunci când conduce ascultă în maşină muzică populară.

La capitolul filme, este fanul serialului Prison Break şi al actorului Jean-Claude Van Damme.

Galăţenii, prima dată campioni de toamnă

image

Dorinel a făcut istorie la Galaţi.

Oţelul, liderul surprinzător al Ligii 1, e pentru prima oară în istorie campioană de toamnă.

Echipa pregătită de Dorinel Munteanu are 39 de puncte, cinci mai multe faţă de ocupanta locului doi, Timişoara, şi 7 în plus faţă de vasluienii lui Porumboiu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite